Bozicni tecaj smucanja panorama-koflerport-JPG

Božični tečaj smučanja Podkoren-Kranjska Gora

Tečaji teka na smučeh-domač stran - 1310-510-koflersport-JPG

Tečaji teka na smučeh za otroke in družine

Zacetni-tecaj-smucanja-podkoren-koflersport-JPG

Začetni tečaj smučanja Podkoren

Snezko-smucarski tecaj-pocitnice-koflersportJPG

Sežko smučarski tečaj-zimske počitnice

Učinkovita rekreacija celega telesa s tekom na smučeh. Pridružite se nam v naši šoli teka na smučeh, kjer vas bomo naučili drsalno ali klasično tehniko. Izberete lahko individualne ure ali različne tečaje. Izbirate lahko med individualnimi urami, 3-4 h tečaji klasične in drsalne tehnike, ter 6-7 h kombiniranimi tečaji. Lahko pa za vas pripravimo tudi tekaški izlet.

Šola teka na smučeh

Pridružite se nam v smučarski šoli v Mojstrani in Kranjski Gori. Izberite med individialnimi ali skupinskimi urami učenja alpskega smučanj ali teka na smučeh. Za vas se bodo trudili učitelji, ki imajo pridobljene in veljavne licence. Poskrbeli bomo za pridobitev znanja, ki ga zahtevajo vedno hitrejše smuči. Šola smučanja je primerna za odrasle in za otroke od 3,5. leta starosti dalje. Nudimo tudi večdnevne tečaje. Mojstrana predstavlja idealno lokacijo, na kateri se lahko športno udejstvuje vsa družina. Smučišče ponuja eno vlečnico, drsališče, na nasprotni strani ceste pa so tekaške steze. 500 m proti Jesenicam se nahaja tudi sankališče, če je količina naravnega snega primerna. Učenje smučanja izvajamo tudi na smučišču Kranjski Gori in Podkornu.

Smučarska šola v Mojstrani in Kranjski Gori

Korenine te dejavnosti segajo že daleč nazaj v preteklost, ko so se naši dedki in babice podajali čez zasneženo pokrajino v divjino narave. Mi pa vam ponujamo lepe izlete, kjer si boste lahko napolnili vaše baterije in naredili lepe fotografije. Divje naravno okolje bomo odkrivali v Triglavskem narodnem parku in Julijskih Alpah.

Krpljanje v Triglavskem narodnem parku