Si želite varno in brezskrbno raziskovati čudoviti svet gora? Za pristno gorniško doživetje bodo poskrbeli profesionalni gorski vodniki.


Želite osvojiti nedostopne vrhove, se povzpeti po ferati, preplezati Severno triglavsko steno, izkusiti ledno vertikalo, osvojiti mogočni Matterhorn ali nam bližnji Veliki Klek, ali pa se vsega tega naučiti na različnih tečajih? Z našimi IFMGA gorskimi vodniki to ne bo problem. Dobrodošli na gorskovodniških avanturah pri nas in v tujini.


Ferate in zavarovane plezalne poti

Spoznajte se z vedno bolj priljubljenim adrenalinskim športom, ki sprošča adrenalin prave užitke in se podajte na vodeno turo z mednarodnim gorskim vodnikom.

Poglej

Ledno plezanje v Sloveniji in tujini

V roki dobite cepina, na nogi dereze, na glavo čelado, okoli pasu plezalni pas in vrv, potem pa novim dogodivščinam naproti. Naj vam ledeno plezanje postane strast.

Poglej

Izposoja gorniške opreme

V kolikor načrtujete ture v poletnem ali zimskem času in nimate svoje opreme, vam nudimo paleto moderne in kvalitetne poletne in zimske gorniške opreme v najem.

Poglej

Gorniški tečaji in delavnice

V znanju je moč, še bolj pomembna pa je varnost. Ponujamo vam paleto enodnevnih, dvodnevnih tečajev in delavnic varnega gibanaja v gorah v vseh letnih časih.

Poglej

Vodeni vzponi na Triglav

Rek govori, da nismo pravi Slovenci, če ne stojimo ponosno vsaj 1 x v življenju na vrhu Triglava. Postanite tudi vi, čisto pravi. Pridužite se vodenim vzponom na Triglav.

Poglej

Vodeni vzponi v tujini

Za vse gorniške navdušence, ki si lahko vzamete čas in se z nami odpravite na večdnevne gorskovodniške ture v centralne in zahodne Alpe.

Poglej

Vodenje po slovenskih skalnih smereh

Plezanje po skalnim smereh je za vsakega posebej nova izkušnja, saj se preizkusite v lastni moči in tehniki. Julijske Alpe, Karavanke ali Kamniško Savisnjske alpe.

Poglej

Vodenje po slovenskih grebenih

Vodniške ture čez našpičene in manj našpičene gorske grebene slovenskih gora je prav posebno gorniško doživetje. Samotne poti in nepozabni vzponi.

Poglej

Športno plezanje

Spoznajte se ali izpopolnite tehniko športnega plezanja v plezališčih destinacije Kranjska Gora, ki so opremljena s smermi vseh težavnostnih stopenj.

Poglej

Vodeni zimski vzponi

Doživite enkratno gorsko vodniško turo v samotnih zimskih razmerah. Gorski vodnik vas vodi na različne vrhove ali grebene, ki so primerni za kondicijsko bolj pripravljene goste.

Poglej

Kontakt

Za več informacij nas lahko tudi pokličete oziroma nam pošljete elektronsko sporočilo.