Greste z nami na enodnevno mtb turo ali kolesarski kamp


Gorsko kolesarstvo je v razcvetu. Pridružite se nam na enodnevnih kolesarskih turah na različnih lokacijah, na fantastičnih gorsko kolesarskih kampih, v primeru želje po samostojni turi pa lahko v naši agenciji v Mojstrani, najamete kolo ali e-kolo in raziščete ožjo ali širšo okolico Kranjske Gore.


Enodnevni MTB izleti in ture

Vabimo vas na gorskokolesarske dnevne izlete po Sloveniji. Dnevi polni super doživetij, razgledov, dobre družbe in veliko enoslednic na turah.

Poglej

MTB delavnica

Družine, dekleta in posamezniki, ste pirpravljeni? Pridružite se nam na poučnem programu, ki je namenjen začetnikom in tistim, ki bi radi izpopolnili svoje veščine in znanje.

Poglej

MTB kamp Rabac za dekleta

Gorskokolesarski kamp v objemu morja, namenjen samo dekletom. V majhni skupini s kolesarskim vodnikom sovojite vse potrebne veščine, da bodo vaši kolesarski podvigi kar se da brezskrbni.

Poglej

Izposoja koles in e-koles v Mojstrani

Na brezskrbne kolesarske ture v Zgornjsesavski dolini. Zagotovo se bo našel kdo izmed vas, ki s seboj na počitnice ni vzel kolesa, pa si vseeno želi odkrivati naše lepote.

Poglej

Izposoja kolesarske prikolice

Ne gredo vsa vaša kolesa v avto ali kombi. Rezervirajte kolesarsko prikolico pri nas, in se opravite na točno ta izlet, ki se že tako dolgo časa izmika.

Poglej

Prevozi oseb in kolesarskih skupin

Nimate lastnega prevoza? Ni problema. Zagotovite si transport iz različnih destinacij za vas in vašo skupino - peljemo lahko tudi vaša kolesa!

Poglej

Kontakt

Za več informacij nas lahko tudi pokličete oziroma nam pošljete elektronsko sporočilo.