Namenjeno vsem, ki radi odkrivajo nove kraje in nove izkušnje.


Vse trekinge, prečenja in potepanja smo namenili pohodnikom in gornikom, ki si želijo preizkusiti večdnevno pohodniško kondicijo, se nagledati najlepših razgledov na povsem različnih področjih, se pogovoriti sami s sabo, si najti mogoče nove prijatelje in še kaj.


Prečenje samotnih Karavank

Karavanke so gorska veriga, ki se razteza od tromeje med Slovenijo, Avstrijo in Italijo pa vse do Hrvaške. So eno izmed 3 slovenskih gorovij, kjer vrhovi presegajo 2000 m.

Poglej

Teden pohodništva v unikatni Črni Gori

Pohodniške in malce tudi gorske ture bomo imeli v dveh narodnih parkih Prokletije in Durmitor, vmes pa se bomo spustili tudi po brzicah reke Tare.

Poglej

Treking po divjem Velebitu

Premužičeva staza nas popelje skozi divjino, kjer vidimo divje kraške oblike, nore razglede na Kvarner in osvojimo vrhove s prekrasnimi pogledi.

Poglej

Treking po prečudoviti dolini Sedmerih jezer

Odkrijte eno najlepših visokogorskih dolin v Sloveniji, kjer je bil leta 1961 ustanovljen TNP. Dolina je polna jezer, zanimivih geoloških in kraških pojavov ter čudovitih vrhov.

Poglej

Treking čez Julijske Alpe z vzponom na Triglav

Če si želite prave avanture ter spoznavanja Julijskih Alp, katere večina leži v TNP, edinem tovrstnem parku v Sloveniji, bo večdnevni treking prava izibira.

Poglej

Potepanje po Divjem Cesarju - Wilder Kaiser

Wilder Kaiser zagotovo izžareva veličasten, pravzaprav cesarski šarm, saj gleda na gost gorski borov gozd, ki se umika odsekom bujnih zelenih travnikov in pašnikov pod njim.

Poglej

Kontakt

Za več informacij nas lahko tudi pokličete oziroma nam pošljete elektronsko sporočilo.