Pridobite si lastna gorniška znanja na naših tečajih in se samostojno in varno podajte v čudoviti svet gora


V znanju je moč, še bolj pomembna pa je varnost. V gorniškem centru Mojstrana vam ponujamo paleto enodnevnih in dvodnevnih tečajev ter delavnic varnega gibanaja v gorah tako v poletnem kot v zimskem času. Tečaji feratanja, zimskega gorništva, turne smuke, lednega plezanja plazove in začetne turnosmučarske delavnice in še in še.


Začetni tečaj varnega gibanja po feratah

Mojstrani, imamo dve sodobni športi ferati, kjer se boste naučili varne uporabe, hoje in plezanja s samovarovalnimi kompleti in se preizkusili v vzponih v feratah.

Poglej

Nadaljevalni tečaj varnega gibanja po feratah

Nadgradite svoje feratarsko znanje za samostojno pot v svet težjih ferat. Naučili se boste varovanja v težkih mestih, pomoč padlemu v ferati ter se preizkusili v plezanju težjih ferat.

Poglej

Zimski tečaj varnega gibanja v gorah pozimi

Zimska idila kar vabi v svoja nederja. Človeško znanje je lahko usodno. Pridobite tehnična in taktična znanja in znaja varstva pred plazovi za varno obiskovanje gora pozimi.

Poglej

Začetni tečaj lednega plezanja

Doživite popolno avanturo v kraljestvu ledu. Doživite jo pod strokovnim vodstvom gorskega vodnika. Premagovanje ledne vertikale vam lahko postane strast.

Poglej

Gorniška šola Kofler sport

Pridružite se nam na gorniški šoli, kjer bomo obdelali osnove gorništva v teoriji in praksi, poleti in pozimi tako da boste pripravljeni na samostojen in varen obisk gora.

Poglej

Delavnica športnega plezanja

Doživite vertikalo v skali. Na enodnevni delavnici športnega plezanja se bomo spoznali z osnovami plezanja in varovanja na Urbasovi skali v bližini Mojstrane.

Poglej

Kontakt

Za več informacij nas lahko tudi pokličete oziroma nam pošljete elektronsko sporočilo.