Osvojite vsemogočni Triglav, ki mu pravimo kar Očak in postanite ponosna Slovenka in Slovenec


Rek govori, da nismo pravi Slovenci, če ne stojimo ponosno vsaj 1 x v življenju na vrhu Triglava. Postanite to tudi vi, čisto pravi. Pridužite se vzponom v skupini, ki potekajo iz doline Krme. Nudimo vam tudi privat enodnevne in dvodnevne vzpone iz doline Kot, Vrata ali pa si izhodišče izberete sami. Za najbolj drzne pa priporočamo vzpon preko Severne triglavske stene, kjer se boste srečali s triglavskimi klasikami kot so Slovenska, Nemška, Bavarska smer in še in še...


Skupinski vzponi na Triglav iz doline Krme

Si želite osvojiti najvišji slovenski vrh? Triglav je vsemogočna gora, ki leži v osrčju Triglavskega narodnega parka. Je simbol slovenstva in se ponaša pa z največjo Steno.

Poglej

Privatno vodenje na Triglav iz doline Krme

Triglav je simbol slovenstva in pravijo, da smo pravi Slovenci šele ko stojimo na vrhu Očaka. Rezervirajte svoj privatni termin in mednarodni gorski vodnik vas odvodi na vrh.

Poglej

Privatno vodenje na Triglav iz doline Vrata

Tominškova pot, pot čez Prag in Bambergova pot čez Plemenice so pravi iziv za tiste, ki si želite več drznosti pri vzponu. Na vzponu iz Kota pa lahko pričakujete samoto.

Poglej

Slovenska smer v Severni triglavski steni

Si želite preplezati Severno triglavsko steno? Preplezajte jo po najlažji smeri - Slovenski smeri. Odkrijte skrivnostne kotičke najmogočnješe slovenske stene.

Poglej

Kratka Nemška smer v Severni triglavski steni

Kratka Nemška smer predstavlja še večji iziv. Konstantno plezanje tretje težavnostne stopnje vas ne bo pustilo ravnodušne, še posebej ne Zimmer - Jahnov izstop.

Poglej

Dolga Nemška smer v Severni triglavski steni

Je najdaljša smer v Steni in se po 1300 m z zgornjo četrto težavnostno stopnjo s ponosom konča na vrhu Triglava. Iziv za vse, ki si želite prave gorsko vodniške avanture.

Poglej

Bavarska smer v Severni triglavski steni

Plezalski izziv za bolj izkušene plezalce je zagotovo Bavarska smer, ki s svojo višino zahteva dobro plezalno tehniko, koordinacijo in moč. Vertikala je pred vami.

Poglej

Zimski vzpon na Triglav iz doline Krme

Zimski vzpon na Triglav je samoten, prvobiten tako kot v času prvopristopnikov, prvinski in fantastičen. Pravi plezalni vzpon po snežnih vesinah in rezkem grebenu.

Poglej

Slovenska smer v Triglavu - zimski vzpon

Podajte se v Severno triglavsko steno kar pozimi. Smer je tudi v zimskih razmerah najlažja smer v Steni, a kljub navidezni lahkosti predstavlja pravo gorsko vodniško avaturo.

Poglej

Kontakt

Za več informacij nas lahko tudi pokličete oziroma nam pošljete elektronsko sporočilo.