Naj vam turna smuka postane strast. Pridužite se nam na izvrstnih turah in taborih


Na turnosmučarskih turah in taborih bomo skupaj raziskovali nova področja in terene opojne snežne beline. Izberemo mirna, varna pobočja in vrhove s katerih boste lahko navezovali uživaške zavoje. Ponujamo vam paleto tur in taborov od južnega Balkana do iskanja severnega sija nad polarnim krogom Norveške.


Grossvenediger

Grossvenediger je 4. najvišja gora v Avstriji. Tura deloma poteka po odseku Hoch Tirola – avstrijske smučarske različice Haute routa, kjer so prekrasni turnosmučarski tereni.

Poglej

Prečenje čudovitih Nockbergov

Čez drn in strn preko najbolj fantastične gorske skupine za turno smuko. Lepi razgledi, širne planjave, lahki turnosmučarski tereni so kot nalašč za turnosmučarsko prečenje.

Poglej

Teden turne smuke v divji Črni Gori

Turna smuka v nacionalnem parku Prokletije. Številni vrhunski tereni nas ne bodo pustili ravnodušne, kjer bomo svobodno prestopali meje treh držav.

Poglej

Triglavska turnosmučarska magistrala

Nepozabna turnosmučarska avantura v Julijskih Alpah. Vrhunsko doživetje in vzdržljivostni preizkus v belem objemu naših gora, daleč stran od hrupa in betona.

Poglej

Senja - turna smuka v deželi severnega sija

Številni prvovrstni vršaci, ki se ponosno dvigajo iznad Norveškega morja. Divja pokrajina. Neizbežen vonj po polenovkah ter značilna norveška arhitektura, to je Senja.

Poglej

Prečenje Visokuh Tur - Hoch Tirol

Pravijo, da je to eno izmed najlepših prečenj, ki jih lahko doživimo v vzhodnih Alpah. Štirje tritisočaki vas čakajo, da jih osvojite v nepozabni pednevni dogodivščini.

Poglej

Smučanje iz Mont Blanca

Edinstvena izkušnja, ki vas bo popeljala na sam vrh Alp. Povzpeli se bomo na Mont Blanc in uživali v smučarskem spustu nazaj v dolino.

Poglej

Kontakt

Za več informacij nas lahko tudi pokličete oziroma nam pošljete elektronsko sporočilo.