Kofler sport je športna agencija kjer si lahko izberete različne aktivnosti na kateri vas bo spremljal eden od naših izkušenih vodnikov. Od poletnih vzponov na Triglav do zimskih učnih uric smučanja.

Športna agencija je svoje prve korake opravila v letu 2007, ko sta Grega in Anita združila vodniške moči in pričela z vodenjem na različne lokacije gorskega sveta. Do danes se je Grega osredotočil na visokogorje in prevzel vodenje “težjih tur”, med tem ko Anita skrbi za organizacijo lažjih planinskih tur in učenje zimskih aktivnosti.

Skozi čas se je ponudba aktivnosti spreminjala, med drugimi ste določen čas z nami lahko opravili vodne ture (rafting in kanjoning), med ponudbo smo dodali prevoze, ki jih lahko koristite tudi danes. Počasi svoje sposobnosti širimo tudi v gorskokolesarski svet.

S povečanjem raznolike ponudbe lahko rečemo, da imamo dva redna vodnika, ob enem pa skozi sezono lahko poskrbimo da imata koledar zapolnjen še dva dodatna vodnika. Seveda redno in z veseljem sodelujemo tudi z drugimi vodniki. Za 15. obletnico podjetja smo medse sprejeli še tretjo osebo, ki je polno zaposlena v pisarni. V poletnih dnevih pa nam na pomoč priskočijo tudi študenti iz okoliških vasi.

Cilj agencije je, da za vsakega gosta po najboljših močeh poskrbimo in izpolnimo vaše želje ob enem pa zagotovimo varnost in strokovnost pri vodenju, naj bo to skupinsko ali individualno. Želimo da se iz vodenja kljub utrujenosti vrnete z nasmehom in bo ta izkušnja še dolgo ostala v vašem spominu. Z veseljem sprejmemo tiste, ki se redno vračate k nam in ste del naše zgodbe skozi različna vodenja.

Zato ne odlašajte. Prijavite se in skupaj zapišimo lepe aktivne spomine, ki bodo trajali.