Ste pozabili ali nimate gorniške opreme, koles, turnih, tekaških smuči... in ste na dopustovanju v Kranjski Gori. Oglasite se pri nas v Mojstrani.


Za vas v naši športni agneciji v Mojstrani nudimo sodobno in kvalitetno poletno in zimsko gorniško opremo za vaše lastne avanture, ki je redno vzdrževana in pregledana. Najamite kolo ali e-kolo in raziščite Zgornjesavsko dolino, odvijugajte najboljši pršič na turnosmučarskih setih in se podajte s krplajmi v čudovite alpske doline. Najamete pa lahko tudi naše alpske in smučarskotekaške sete.


Izposoja ferata setov in gorniške opreme

Če si zaželite samostojne avanture na športnih feratah in zahtevnih zavarovanih poteh, si lahko pri nas v Mojstrani izposodite ferata sete in ostalo gorniško opremo.

Poglej

Izposoja električnih in navadnih koles

Zagotovo se bo našel kdo, ki s seboj na počitnice ni vzel kolesa, pa si vseeno želi odkrivati lepote naših alpskih dolin v okolici Mojstrane in Kranjske Gore.

Poglej

Izposoja kolesarske prikolice

Ne gredo vsa vaša kolesa v avto ali kombi. Rezervirajte kolesarsko prikolico pri nas, in se opravite na točno ta izlet, ki se že tako dolgo časa izmika.

Poglej

Izposoja odraslih in otroških krpelj

Sneg je pobelil doline in bližnje hribčke ter prekril utrjene poti s snežno odejo, vi pa bi si želeli na sprehod v naravo. Odkrijte skrite kotičke pokrite s snegom.

Poglej

Izposoja turnosmučarske opreme

Doživite turno smuko med pobeljenimi vršaci slovenskih gora. Pri nas si lahko sposodite turnosmučarsko opremo in plazovno opremo.

Poglej

Izposoja plazovne in zimske gorniške opreme

Da bo vaše udejstvovanje pri gorniški dejavnosti v zimskem času bolj varno si lahko pri nas v Mojstrani najamete sodobne plazovne komplete.

Poglej

Izposoja tekaške in alpske opreme

Izkoristite zimo in si izposodite tekaško opremo za različne tehnike ali zagotovite alpsko opremo za vaše najmlajše.

Poglej

Kontakt

Za več informacij nas lahko tudi pokličete oziroma nam pošljete elektronsko sporočilo.